ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η καλή εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητα για εμάς

Value for money επιλογή

Κριτήριο μας είναι, η καλή ποιότητα των προϊόντων και σε προσιτές τιμές

Η εξέλιξη μας στον τομέα

Μεσω της συνεχούς ανατροφοδότησης προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας

Σχετικά με εμάς

Οι νέες απαιτήσεις σε σχέση με τη αισθητική και τη λειτουργικότητα της σύγχρονης κατοικίας καθώς και η ανάγκη χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αποτέλεσαν το κίνητρο μας για την διάθεση των νέων τζακιών βιοαιθανόλης Βiofire.

Η πρώτη μας αποθήκη δημιουργήθηκε το Απρίλιο του 2010 με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των νέων οικολογικών τζακιών Βiofire. Το 2011 δημιουργήσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα όπου επίσημα άρχισε και η διάθεση των προϊόντων μας σε πελάτες λιανικής. Το 2015 μεταφερθήκαμε στο νέο μας χώρο, προσθέσαμε περισσότερα προϊόντα & αξεσουάρ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτάσεις των πελατών μας.

O σκοπός μας είναι η διάθεση τζακιών βιοαιθανόλης για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων μας. H ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη

Βραβεία & διακρίσεις

 

  • Αξιολογήσεις πελατών μας στο Google 4.9/5 (2015-2024)
 
  • Επίσημος συνεργάτης Shopflix & Skroutz, (2021-2023) με αξιολόγηση 5/5 
Bio Vintage Επιδαπεδιο τζάκι βιοαιθανόλης

Οι Αρχές μας

  • Επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας με κριτήριο τη συνέπεια, την ασφάλεια και όφελος των πελατών μας.
  • Λαμβάνουμε ενημερώσεις και προτάσεις μέσω συνεχούς ανατροφοδότησης και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα με κριτήριο την ευκολία και την ασφάλεια του χρήστη.
  • Δεσμευόμαστε για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των αρχών μή διάκρισης, της ασφάλειας και της τήρησης του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, και την ενσωμάτωση τους σε όλες τις διαδικασίες της επιχείρηση μας.
  • Ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν και μετά την πώληση. Στόχος μας είναι να δίνουμε λειτουργικές λύσεις σε διαφορετικές ανάγκες.
  • Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2012, ISO 9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας, διασφαλίζοντας ένα πλαίσιο καλής λειτουργίας με στόχο τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
  • Οι πελάτες μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση ασφαλούς λειτουργίας και ποιότητας Biofire για όλα τα τζάκια βιοαιθανόλης.
  • Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE και ΤUV certificate.