ΕΓΓΥΗΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για τυχόν δυσαρέσκεια από την αγορά του προϊόντος.

Πολιτική Επιστροφών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ζημιές στη συσκευασία, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την παραλαβή της παραγγελίας σας από τη Μεταφορική ή να παραλάβετε με γραπτή αναφορά του προβλήματος που διαπιστώσατε στο δελτίο παραλαβής του προϊόντος.

Η επιστροφή των προϊόντων (δικαίωμα υπαναχώρησης) μπορεί να γίνει εντος 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους συνοδευόμενα με όλα τα αρχικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, δελτίο αποστολής κλπ).Τα προϊόντα που επιστέφονται οφείλουν να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία μαζί με όλα τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί . Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα βρείτε εντός της συσκευασίας το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω email.

Τρόποι Επιστροφών

* Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν πίσω στο κατάστημα μας, επιβαρρύνεται με δικά του έξοδα επιλέγοντας μεταφορική εταιρεία ή κατόπιν συνεννήσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά της επιστροφής με χρέωση του πελάτη.

* Σε περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας (προβληματικό προϊον, λάθος στην παραγγελία κτλ) το κόστος μεταφοράς της επιστροφής επιβαρρύνει την εταιρεία μας.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των χρημάτων αγοράς του προϊόντος γίνεται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής της αγοράς μόλις παραλάβουμε το προϊόν.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα τζάκια βιοαιθανόλης έχουν δύο χρόνια εγγύηση, διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE και TUV που πιστοποιούν την ασφάλεια της λειτουργίας του, σύμφωνα με τις οδηγίες σωστής χρήσης και λειτουργίας του κατασκευαστή.

Για επιπλέον διευκρινήσεις ή πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεση σας: 2155100935